Tiada Lagi Paypal Access Limit.

Beberapa akaun Paypal yang saya create sebelum ni banyak berhadapan dengan situasi access limit. Kadang-kadang belum terima transaksi dah tersangkut dengan access limit.

Selepas beberapa kali mengkaji dan mengkaji, saya berjaya daftar beberapa akaun Paypal dan setakat ni semua ok. Dapat verify dengan baik. Dapat terima payment pun cantik. No pending, pending. Kalau pending... jadi pening lagi lah jawabnya. :)

Kepada yang attend seminar saya bulan ini, saya akan share tips macam mana nak buat supaya Paypal tak kena access limit. Kalau kena, nak buat apa?

Jadi belajar semua ini di http://sertaiseminar.com

Jumpa lagi,

Noorizam Shah
nak tips free? Klik LIKE PAGE http://facebook.com/noorizamshah

Anda mungkin berminat

paypal

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah