Disclaimer

Disclaimer


Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu.
Penulisan tentang produk dalam blog NoorizamShah.net bukan untuk merawat,menyembuhkan,menganalisa apa jua penyakit atau masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan.

Blog ini hanya bertujuan sekadar untuk perkongsian pengetahuan am dan tidak boleh menggantikan nasihat doktor perubatan.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa masalah yang timbul daripada apa-apa perkongsian di sini.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search