Disclaimer

Disclaimer

PRODUK KESIHATAN
Segala testimoni yang dikongsi di sini adalah berbeza setiap individu.
Penulisan tentang produk dalam blog NoorizamShah.net bukan untuk merawat,menyembuhkan,menganalisa apa jua penyakit atau masalah kesihatan. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.
Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.
Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor berkaitan untuk diagnosis dan rawatan susulan.
Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan.

Blog ini hanya bertujuan sekadar untuk perkongsian pengetahuan am dan tidak boleh menggantikan nasihat doktor perubatan.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa masalah yang timbul daripada apa-apa perkongsian di sini.
KEWANGAN
Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web ini adalah untuk ilustrasi umum. Oleh itu, pengguna harus mempertimbangkan sama ada kandungan di blog/laman web kami terpakai untuk situasi mereka sendiri, berkaitan dengan objektif, keadaan kewangan dan keperluan mereka. Pengguna harus mendapatkan nasihat peribadi dari perunding kewangan mereka untuk situasi atau keadaan peribadi mereka sendiri. Kandungan dalam blog/laman web ini disediakan dengan niat baik dan Noorizamshah.net dengan jelas menolak dan tidak menerima apa-apa liabiliti mengenai ketepatan, kaitan, kesempurnaan atau ketepatan maklumat dan pendapat. Kandungan yang terkandung tidak boleh disebarkan, diterbitkan atau digunakan sama ada secara sebahagian atau secara keseluruhan tanpa kelulusan Noorizamshah.net terlebih dahulu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search