Pages

         

Monday, June 20, 2016

Gel Kelapa Dara Untuk Lelaki Inovasi Terbaru Lebih Berkesan


Virgin Coconut Oil atau Minyak Kelapa Dara..

Semua orang kenal produk evergreen ni. Sejak turun temurun nenek moyang kita dah guna minyak kelapa dara sebagai salah satu alternatif rawatan membantu menyihat dan mencantikkan tubuh badan.

Selama ini, kalau kita cari di internet, banyak maklumat-maklumat berguna mengenai minyak kelapa dara didedahkan.

Dan banyak juga produk-produk tempatan atau luar negara yang berasaskan Minyak Kelapa Dara ini.

Apa yang menarik,

Dengan inovasi dan teknologi baru, minyak kelapa dara telah berjaya diolah kepada bentuk gel. Seperti gel rambut, gel aloe vera, gel kelapa dara juga mampu memberi kesan kebaikan yang optimum kepada pengguna.

Apa itu Gel Kelapa Dara?

Gel Kelapa Dara adalah produk sapuan luar khusus untuk penjagaan kulit luaran lelaki. Produk ini dikategori sebagai skincare. Hanya untuk kegunaan luaran sahaja.

Gel Kelapa Dara adalah produk gel yang dibangunkan dengan formulasi terbaik dan terpilih seperti minyak kelapa dara, Ektrak Gambir, Biji Bunga Matahari, Ektrak Gamat dan Cengkih.

Menariknya Gel Kelapa Dara ini ialah, ia berbeza dengan produk kelapa dara yang lain dimana, produk ini khusus dan spesifik untuk membantu merawat masalah ejakulasi pra-matang (masalah pancut awal).

Seperti produk tongkat ali dan kacip fatimah yang banyak di pasaran, produk ini telah mendapat kelulusan dari KKM, diakui mengikut garis panduan dan ketetapan yang dibenarkan.

Mengapa produk Gel Kelapa Dara ini spesifik untuk membantu masalah tersebut sahaja?

Matlamat Gel Kelapa Dara dihasilkan adalah sama seperti mana produk-produk lain yang berada di pasaran. Semua produk di pasaran mempunyai sasaran siapa pengguna mereka.

Jika selama ini Kelapa Dara selalu dikaitkan dengan penyelesaian masalah rambut gugur, masalah jerawat, masalah kitaran haid tidak teratur, membantu memberi tenaga, memudahkan ibu hamil bersalin, mengapa tidak, produk kelapa dara juga boleh membantu untuk mengatasi masalah prestasi kaum lelaki.

Jika kita lihat di kiosk-kiosk pasaraya, ada banyak produk berasaskan kelapa dara. Jadi tibalah masanya dengan inovasi terkini, Gel Kelapa Dara juga mampu membantu masalah prestasi lelaki dengan cara yang lebih sihat, selamat tanpa kesan sampingan.

Gel Kelapa Dara boleh didapati di www.gelkelapadara.com. Dengan harga yang mampu beli, lelaki yang berkahwin dan ada masalah tidak boleh bersama dengan isteri untuk jangka minit yang lebih panjang, dicadangkan mengamalkan sapuan Gel Kelapa Dara ini.

Bagaimana cara guna?

Penggunaannya sangat mudah. 

Jika anda ingin bersama dengan isteri (jimak), sapukan sedikit gel kelapa dara di alat sulit anda terutama di kawasan yang anda biasa terasa ngilu dan geli. Biarkan gel meresap selama 30 minit - 40 minit.

Ia bertujuan supaya gel meresapi dengan baik di lapisan kulit dan bertindak mengebas secara natural. Anda kena jelas, jika tak kebas, prestasi tak dapat ditingkatkan. Jadi, rasa kebas tidaklah seperti mana produk-produk berasaskan gambir tulen ataupun bahan kimia perubatan.

Ia kebas secara natural, sedikit hangat untuk melancarkan darah.

Cukup 30-40 minit, pastikan anda bilas dengan air untuk mengekalkan kebersihan sebelum bersama pasangan. 

Nota: Jangan dicuci dengan sabun kerana kesannya boleh hilang.

Respond baik dari pengguna yang telah berkahwin antara 20-60 tahun, 9 daripada 10 pengguna bersetuju Gel Kelapa Dara membantu mereka meningkatkan prestasi bersama pasangan tanpa kesan sampingan mudarat.

Berapa harga di pasaran Gel Kelapa Dara ni?

Untuk pasaran semenanjung, harga sebotol RM69.90
Untuk pasaran Sabah Sarawak, harga sebotol RM79.90


Info lanjut taip GKDB ke 0173448110

---------------------------------------------


Anda berminat untuk menjadi rakan niaga?

Kami sedang mencari dan membuka peluang kepada anda yang berminat untuk menjadi rakan niaga kami. Modal untuk mobile agent serendah RM150 (dapat 5 unit GKD)

Untuk stokis, modal RM2000 dan anda akan terima 100 unit Gel Kelapa Dara.  Untuk rakan niaga, kami akan sediakan marketing tool, tips pemasaran, cara rekrut agen, gambar produk, testimoni produk dan perkara berkaitan khusus bagi mereka yang berminat untuk menghasilkan jualan dan menjana pendapatan dengan produk Gel Kelapa Dara.

Kouta kawasan adalah terhad. Margin keuntungan dan demand tinggi untuk produk seperti ini. Bagi yang pernah jual produk khusus untuk lelaki, pasti tahu kekuatan produk seperti ini.

Untuk anda yang berminat dan ingin sign up sebagai rakan niaga, sila whatsapp RN B GKD ke 0173448110. Saya akan filter dan pilih untuk mereka yang serius mahu dibantu sahaja.

Group FB Support menanti untuk anda sertai!




Thursday, May 26, 2016

Gel Gambir Jantan Produk Lelaki Evergreen



Tak sangka produk penjagaan khusus untuk lelaki, Gambir Jantan Menskin Gel mendapat tempat di pasaran Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.

Pada awal saya hasilkan produk ni Mac 2015 sekadar untuk jualan peribadi tetapi tak sangka ramai yang minta jadi rakan niaga.

Minggu pertama menjual di facebook, Gel Gambir Jantan berjaya dijual sebanyak 1,000 unit dan selepas setahun, produk hebat ini berjaya dijual sebanyak 100,000 unit.

Bagaimana produk macam ni boleh berjaya dalam pasaran internet?

Salah satu sebabnya adalah tahap kualiti dan keberkesanan produk ini. Apa yang saya buat semasa RnD, saya akan pastikan produk yang saya hasilkan mestilah selamat digunakan oleh pengguna tanpa kesan mudarat.

Ia mestilah terdiri dari bahan-bahan natural, organik terpilih. Ia bukan sekadar produk yang asal cukup untuk dihasilkan tetapi penekanan pemilihan raw material juga dijaga rapi supaya tidak ada sebarang bahan yang tidak berkualiti diguna dalam penghasilkan produk.

Kami memilih pembekal-pembekal sumber bahan mentah dengan mengikat perjanjian pembekalan dan sentiasa mematuhi hanya bekalan yang berkualiti tinggi sahaja yang dibekalkan kepada pihak kilang kami.

Alhamdulillah,

Jika sebelum ini, ramai pengguna hanya mengenali Gambir Sarawak dengan penyediaan tradisional. Kini dengan kelengkapan teknologi terkini, produk berasaskan Gambir boleh dihasilkan dalam bentuk gel hasil gabungan dari bahan-bahan terpilih.

Hasil gabungan bahan terbaik ini, ia bukan sekadar membantu meningkatkan prestasi seksual lelaki disamping itu turut membantu kesihatan dan kecantikan luaran lelaki.


Setakat ini kami memmpunyai lebih 100 orang rakan niaga yang aktif menjual secara online dan offline. Rata-rata rakan niaga berjaya menghasilkan jualan 100-2000 unit sebulan.

Sesiapa sahaja boleh menjadi rakan niaga kami. Dengan syarat mudah, TIDAK BUANG HARGA DI PASARAN, bermula dengan modal minima dan UPGRADE bila anda melihat potensi besar untuk diri anda.

Anda boleh klik link ini untuk info SOALAN LAZIM - http://www.gambir-jantan.blogspot.com

Itu adalah laman soalan lazim rasmi HQ Gel Gambir Jantan. Sila berhati-hati dengan laman web tertentu yang claim jual produk GEL GAMBIR JANTAN pada harga yang murah!

Dikhuatiri di antara produk yang mereka kirimkan itu adalah TIRUAN.

Untuk senarai rakan niaga rasmi, anda boleh layari laman web rasmi HQ di http://www.thegambirjantan.com


Kami mengalu-alukan jika ada seorang yang berminat untuk menghasilkan pendapatan sampingan atau sepenuh masa, produk GEL GAMBIR JANTAN adalah produk yang boleh membantu anda membina ekonomi diri dan keluarga yang bagus.



Rakan niaga kami terdiri dari lapisan latar belakang. Ada pelajar lepasan universiti, suri rumah, yang kerja sebagai cikgu, pasukan polis dan tentera, usahawan online dan offline.

Saya ada team yang uruskan pengambilan rakan niaga ni. Anda boleh hubungi samada call atau whatsapp ke 0173448110.

Ni satu-satu nombor HQ yang handle untuk pengambilan rakan niaga. Anda jangan terkeliru pula bila ada individu tertentu  claim sebagai HQ dan bagi anda harga murah yang bukan-bukan.

Jangan mudah terpedaya.

Atau anda boleh berurusan dengan mana-mana rakan niaga rasmi kami dengan rujuk nombor contact mereka di http://www.thegambirjantan.com

Monday, May 23, 2016

Lokasi Terakhir TM SME BizFest 2016 di Kuala Lumpur



Ini adalah bulan terakhir untuk anda menyertai peluang networking bersama kumpulan usahawan hebat di KL!

TM SME BizFest 2016 bakal menutup tirainya pada 31 Mei 2016 di Pusat Konvensyen Sime Darby, Kuala Lumpur.

Tahun lepas saya dah ikuti program anjuran TM ni di Sunway Pyramid Convention Centre dan banyak peluang yang saya temui untuk manfaat dan perkembangan perniagaan saya.

Kalau anda yang sedang mengintai peluang, saya cadangkan anda hadir dengan mendaftar di www.tm.com.my/smebizfest sekarang. Dijangka seat tempat duduk percuma bakal habis bila-bila masa sahaja.

Program dijangka bermula pada jam 8.30 pagi dan tamat pada 5.30 petang.

Anda tak perlu risau sangat sebab program ni turut menyediakan makan tengahari. Jadi, anda tidak akan berasa perut kosong dan boleh sambung sesi petang dengan lebih bertenaga :)

Saya difahamkan pada hari itu, antara penceramah yang akan melakukan perkongsian ialah tuan Khaidhir Elias, Naib presiden jualan konsumer & SME TM, Tuan Teoh Wee Kiat, pengasas BurgerLab, Mr. Manfred Meyer, Ketua Pembangunan Perniagaan, Lazada Malaysia dan Puan Erni Dekritawati Yuliana Buhari, Pengarah Urusan, Nouvelle Beauty Center Sdn Bhd.

Pada anda yang rasa nak join dan free time tu, boleh la daftar dan tambah ilmu di dada. Kalau usahawan terkenal pun ramai yang hadir, kenapa tidak anda? Inilah peluang dan waktu terbaik untuk anda mendekati mereka secara percuma!

Monday, April 4, 2016

3 Idea Pemasaran Luar Biasa

Anda nak boost sales anda? Nak make sure pelanggan lebih yakin membeli produk anda?

Saya kongsikan 3 idea pemasaran luar biasa yang boleh anda praktik dalam perniagaan anda:

1. Berikan Jaminan Wang Dikembalikan.
Sekiranya anda yakin bahawa produk anda mampu menyelesaikan masalah pelanggan anda, sila berikan jaminan wang dikembalikan. Pelanggan anda pasti tidak ragu-ragu untuk mencuba dan membeli produk anda kerana mereka berasa selamat dan tidak rugi jika mencuba dan tidak mendapat sebarang manfaat daripada produk anda.

2. Berikan sesuatu yang percuma.
Satu lagi cara untuk melariskan produk anda adalah dengan menawarkan sesuatu yang percuma. Sebagai contoh mereka membeli Gel Gambir Jantan. Anda boleh tawarkan kos penghantaran percuma, tshirt atau woven beg percuma. Jika anda menjual servis perkhidmatan, anda boleh berikan mereka pen atau buku yang tertera nama syarikat anda kepada mereka.

3. Testimoni Pelanggan
Bina dan kumpul seberapa banyak testimoni pelanggan yang pernah mencuba produk anda. Jika tidak ada, gunakan testimoni anda sendiri atau orang yang rapat dengan anda sebagai bukti bahawa produk anda telah berjaya membantu menyelesaikan masalah. Pembeli di Malaysia lebih tertarik dengan testimoni-testimoni pengguna yang telah berjaya.

Pemasaran yang betul adalah mengenalpasti sasaran pelanggan yang betul. 

Jumpa lagi,

Noorizam Shah

Tuesday, March 1, 2016

Semua Orang Ada Impian Dan Matlamat

Yup!

Semua orang ada impian dan matlamat termasuklah diri saya. Ada orang bekerja dengan majikan berpuluh-puluh tahun tanpa bertukar kerja sebab matlamatnya tercapai kerana minat dalam kerjayanya.

Ada juga orang memilih untuk memulakan bisnes sendiri selepas berpuluh tahun bekerja dengan orang lain kerana mereka bermatlamat untuk berdikari dan menjadi seorang pemilik perniagaan.

Saya, memilih untuk menjadi pemilik bisnes kerana saya mahu bisnes saya dapat diwarisi atau dilegasi pada masa akan datang. Menjalan perniagaan sendiri, saya dapat berkongsi rezeki dengan orang lain dan membantu orang lain juga mendapatkan impian dan matlamat mereka.

Alhamdulillah, sejak saya menjalankan perniagaan sendiri pada 2008 sehingga sekarang, telah ramai yang dapat saya bantu dan berkongsi rezeki bersama mereka. Perkongsian rezeki ini bukan sekarang terhad kepada peluang menjalankan bisnes, malah berkongsi idea, bisnes, panduan, tunjuk ajar ini juga adalah rezeki buat mereka yang menghargai.

Tahun 2015 adalah tahun yang banyak mengukir kejayaan di mana telah ramai di kalangan mereka yang berjaya menjana pendapatan tambahan dengan menjual produk Gel Gambir Jantan keluaran syarikat saya.

Dengan sokongan dan sambutan luar biasa, permintaan yang sangat tinggi membantu produk ini dipasarkan sehingga ke beberapa negara.

Saya pernah disapa oleh seorang rakan niaga saya, "Bang, boleh ke saya jual produk ni sampai 1000 unit sebulan?"

Jawab saya, "Kenapa tidak boleh?"

Jika kita tahu channel yang betul, jika kita kenal siapa target market kita yang sebenar, jika kita tahu macam mana nak setup strategi pemasaran kita, bukan setakat nak jual 1000 unit sebulan, lebih dari itu pun boleh!

Sebab itulah, jika kita bermatlamat, pastikan matlamat kita jelas.

Nak jual banyak mana? Nak jual berapa unit sehari? Apa gerak kerja yang boleh menjadikan jualan harian tercapai?

Tulis dan visualkan.

Kalau kita buat kerja sorang-sorang, tanya semula diri. Boleh ke tak aku packing 50 unit sehari? Boleh tak aku buat jualan 1000 unit sebulan sorang-sorang? Atau memang aku perlukan bantuan seseorang?

Buat kerja sorang-sorang memang boleh buat duit. Jika kerja dalam pasukan, lebih banyak duit kita boleh buat.

Kita nak lihat impian dan matlamat kita tercapai. Adakah dengan kerja sorang-sorang impian kita tercapai lebih cepat ataupun kerja dengan pasukan, ia boleh shortcutkan jalan untuk capai impian tu?

Jumpa lagi,

Noorizam Shah



Saturday, November 28, 2015

Petua Untuk Meredakan Masalah Bentan Untuk Wanita Dalam Pantang Bersalin

Dalam satu minggu ni, isteri saya mengadu rasa nak pitam, badan sengal-sengal, rasa sejuk dan nak demam.

Macam-macam kaedah cuba dibuat. Letak minyak angin, letak param kat dahi dan belakang badan. Last-last cari punya cari kat internet, jumpa salah satu cara untuk mengurangkan masalah bentan (setakat ni saya tak boleh lagi guna perkataan merawat).

Cara yang pertama

Minum air sarsi. Air sarsi tu kalau boleh jangan jenis yang berkarbonat ataupun sejuk (dicampur ais atau disimpan sejuk).

Terbaek buat air sarsi kordial tu. Try la buat dalam air suam atau panas. InshaAllah, petua ni boleh membantu isteri anda.



Satu lagi cara ialah mengguna akar belimbing tunjuk. Ni petua orang-orang tua. Katanya, ambil masa tengahari jumaat, selawat atas nabi sepanjang mengambil akar belimbing tunjuk itu dan niatkan semasa mengambil untuk menawar masalah bentan.

Rendam akar belimbing tunjuk dalam air suam dan sapu di dahi, kepala kemudian di perut. Sedekahkan alfatihah kepada Rasullulah dan niatkan penyakit bentan ini keluar dari badan dengan izin Allah.

Wallahualam.


Wednesday, November 18, 2015

Gel Gambir Jantan Produk Viral dan Fenomena Tahun 2015


Gel Gambir Jantan.

Pasti ramai yang tahu mengenai produk yang sedang popular di internet tahun ini. Sejak ia mula dipasarkan secara online, hampir 100,000 unit telah terjual.

Wow!

Tapi apa produk yang heboh sangat ni?

Gel Gambir Jantan atau Menskin Gel merupakan produk yang membantu masalah lelaki seperti ejakulasi pra-matang atau pancut awal.

Gel ini dihasilkan dengan gabungan bahan organik terpilih yang terbukti dari sudut perubatan tradisional membantu meredakan masalah-masalah sering di alami oleh kebanyakan suami.

Faktor pemakanan dan gaya hidup memberi banyak kesan yang menurunkan prestasi kebanyakan suami dan salah satu punca penceraian adalah akibat hubungan suami-isteri yang dingin.

Gel Gambir Jantan ini menjadi pilihan ramai suami dan isteri sejak ia dipasarkan pada bulan Mac 2015.

Jika anda membuat carian di internet dengan kata kunci Gel Gambir Jantan, anda akan dapati begitu banyak info dan penjual yang menjual produk no.1 berkualiti ini.

Antara bahan-bahan terbaik yang dipilih dan dijadikan ramuan di dalam Gel Gambir Jantan ialah,

Uncaria Gambir
Uncaria Gambir atau gambir merupakan tumbuhan menjalar dan ia banyak terdapat di hutan nusantara, India dan China.

Hasil dari penyelidikan di negara China dan India, gambir membantu melegakan otot tegang, melebarkan pembuluh darah dan menurunkan tekanan darah.

Gambir Jantan menggunakan 1% gambir yang paling berkualiti dan diektrak bersama herba untuk memberikan hasil yang lebih neutral dan selamat tanpa kesan sampingan.

Minyak Kayu Cendana
Ia adalah minyak yang terbaik untuk membantu melega dan menenangkan otot, menjadikan pembuluh darah lebih rileks, mengatasi otot berdenyut atau krem.

Ia juga merupakan minyak terbaik untuk antibiotik, membantu meredakan masalah disebabkan gigitan serangga dan mengurangkan masalah kulit akibat keradangan.

Minyak Kelapa Dara
Minyak kelapa dara adalah 100% organik dan diperolehi dari pokok kelapa yang tumbuh semulajadi seperti di Lombok, Indonesia.

Untuk hasilkan minyak kelapa dara terbaik, kelapa matang berkualiti diperlukan. Ia diproses tanpa menggunakan haba dan tidak diproses secara kimia.

Minyak kelapa dara mengandungi nutrien seperti vitamin E, ia mengurangkan masalah sakit jantung dan membantu ransangan.

Selain dari 3 bahan organik ini, terdapat 4 lagi bahan organik terbaik antaranya, peppermint, spearmint, jojoba oil dan aloe vera.

Kombinasi 7 bahan organik ini memberikan kualiti dan kesan yang sangat berbeza berbanding anda mengggunakan gambir Sarawak semata-mata yang mana menurut perbincangan ramai, ia memberi kesan yang mudarat kepada kulit akibat keradangan.

Jadi, saya sangat cadangkan jika anda merupakan seorang suami yang mempunyai masalah pretasi selesai seawal 2 minit hingga 5 minit, terbaik adalah menggunakan Gel Gambir Jantan (Menskin Gel) ini sebagai satu alternatif membantu anda memanjangkan prestasi sehingga 20 minit ke 40 minit.

Klik:http://goo.gl/forms/jtqbJu8uN4 (borang order)

Feedback dari pembeli yang telah menggunakan Gel Gambir Jantan sangat bersetuju membantu mereka mendapat prestasi yang lebih lama dan lebih baik berbanding sebelum menggunakan produk keluaran bumiputera islam ini.

Adakah Gel Gambir Jantan sama macam Gambir Sarawak. Jawapannya tidak!

Ia sangat berbeza kerana Gel Gambir Jantan dihasilkan dengan formulasi dari 7 bahan organik terbaik. Tanpa alcohol. Tanpa bahan kimia seperti produk gambir jenama lain. Ianya 100% organik!

Beli produk ini tanpa was-was! Produk istimewa ini sesuai untuk suami atau isteri yang cintakan kebahagiaan rumah tangga berpanjangan.

Jangan rasa jelik dan pelik apabila artikel atau post ini dibuat, tetapi ambil info ini sebagai satu cara untuk memulihkan kembali hubungan suami-isteri selepas dingin bertahun-tahun.

Jika anda seorang yang belum berkahwin, janganlah beli untuk guna sebelum bernikah. Ia tidak akan memberi kesan yang baik buat anda, kerana pastikan anda berdosa kerana menggunakan produk yang baik ini untuk melakukan perkara yang mungkar.

Sebarang pertanyaan atau untuk dapatkan produk hotselling ini, sila hubungi call/whatapps ke 0173448110

Pastikan anda beli produk yang original. Gel Gambir Jantan (Menskin Gel), bukan produk Gambir jenama yang lain!