Soalan Bocor Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik 12 Mei 2012?

Saya baru perasan tadi, SPA dah umumkan calon yang layak untuk menduduki Peperiksaan Bertulis Kemasukan sebagai PTD Pegawai Tadbir Diplomatik M41 pada 12 Mei ini.

Anda boleh buat semakan melalui link ini;

[+] http://goo.gl/Vgc86 (saya pendekkan link panjang ni!)

Tapikan, setiap tahun ramai je yang tak lulus exam SPA. Susah katanya, ye lah skopnya sangat luas dan kadang tu soalan tah hape hape!

Memang exam bertulis ni la tempat SPA nak singkirkan calon yang ramai. Tapi tgk kat sini ramai pulak yang lulus entah apa rahsia diaorg. Email semua cakap lepas, mungkin anda nak tgk boleh terus gi sini;

http://bit.ly/ptd12mei

Sekadar nak berkongsi :)

Kalau nama anda dipanggil dan termasuk dalam senarai tu, anda mmg kena tgk mcm mana diaorg lulus..

ikhlas
Noorizam Shah

Anda mungkin berminat

soalan bocor

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah