Orang Lain Buat, Kita Buat

Amacam? Satu listing beri jualan kasar RM7000 lebih, siapa nak berikan? Sambil-sambil je tu. Orang perempuan memang suka dapat simpan koleksi Tupperware ini. Entahlah, dari zaman mak saya muda-muda dah popular Tupperware ini. Sampai ada orang tu, satu almari penuh tersusun koleksi-koleksi Tupperware dia.

Saya ada perasan dengan peniaga Tupperware yang buat meja jualan di Giant, Tesco, Carrefour. Kan best sambil-sambil tunggu pelanggan membeli, apakata buat listing di eBay dan jual. Boleh juga buat tampung-tampung sewa tapak meja jualan tu kan?

Gambar ini dapat membuktikan yang Tupperware ada permintaan di pasaran luar negara walaupun produk ini memang di import dari luar negara. :)

Nak tau macam mana nak jual Tupperware ke oversea? Ha... jom sertai seminar terakhir saya pada 26hb Mei 2012 ini. Kalau kerja pada hari sabtu tu, apply cuti. Jika ada program lain, batal je program tu. Nak buat duit tak? Datang seminar ini. Daftar online disini: http://sertaiseminar.com

Anda mungkin berminat

tupperware

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah