Info dan Kebaikan Mengambil EMORRA GLOW C Secara Konsisten.



*(Harga RM129SM, RM134SS)
Caj penghantaran: RM6 (SM)/ RM9 (SS)


Harga PROMOSI dari kami
RM129 sebotol termasuk pos semenanjung
RM134 sebotol termasuk pos sabah sarawak

Beli 2 botol RM250 termasuk pos semenanjung
RM260 termasuk pos sabah sarawak



P: 012-9127100 (SMS/WHATAPPS ONLY, NO CALL)


EMORRA GLOW C (Chewable Tablet) untuk kecantikan kulit dan seluruh badan yang terbaik di Malaysia. Kini telah menjadi fenomena dan sebutan ramai!

Food Supplement ini diperkaya dengan Collagen, Grape Seed, Glutathione, Stem Cell buahan-buahan, Vitamin C

FORMULA NANO TEKNOLOGI TERBARU dengan kombinasi ramuan semula jadi dan terpilih sangat sesuai untuk menghapuskan masalah kulit pengguna di Malaysia dan Asia.



RAMUAN ISTIMEWA TERPILIH EMORRA GLOW C (CHEWABLE TABLET):

COLLAGEN: Hydroplyze Collagen dihasilkan dari iklan talapia yang mampu menghasilkan asid amino penting untuk membina struktur tisu penyokong. Kesannya kulit akan lebih gebu anjal serta awet muda. Penting untuk kita mengambil kolagen kerana semakin meningkat umur, kadar kolagen dalam badan akan menurun.

VITAMIN C: Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah pengguna secara semulajadi. Ia bertindak sebagai antioksida yang diperlukan oleh dalam badan. Menurut kajian sains, vitamin c sangat penting dalam penjagaan kulit dan badan. Mengambil EMORRA GLOW C membantu pembentukan kolagen yang sihat.

GLUTATIONE: Berfungsi sebagai bahan aktif utama untuk memutih serta mengecilkan liang pori pada wajah. Glutathione terbukti menjadi ajen penting untuk produk kulit sehingga ia diguna luas dalam produk kesihatan kulit khususnya. Kombinasi formula yang terkandung dalam EMORRA GLOW C bertindak mencerahkan kulit pengguna menjadi tona lebih sekata.

Jom gunakan tanpa was-was. Mendapat surat perkelasan produk dari BPFK dengan no rujukan: 160414/04/194


Sekarang mari kita lihat apakah antara masalah kulit yang boleh diatasi dengan penggunaan konsisten EMORRA GLOW C:

- Kesan seawal 3 hari kulit semakin MOIST dan GLOW
- 75% kesan pencerahan dan pemutihan seawal 14 hari
- Melewatkan proses penuaan
- Meningkatkan kelembapan kulit 10 kali lebih cepat
- Tidur lebih nyenyak
- Membantu memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah
- Membantu memulihkan sakit sendi dan keguguran rambut
- Membantu mengatasi masalah sembelit
- Membantu meningkatkan keanjalan dan metabolima kulit
- Meningkatkan tenaga dan mengurangkan kelesuan
- Membantu meningkatkan penghasilan susu bagi ibu yang menyusukan anak
- Melicin dan memerahkan melanin kulit
- Membantu memulihkan kulit yang rosak dan bermasalah
- Membantu mencerah dan menggebukan tona kulit
- Membantu mengatasi kedutan kulit


- Astaxanthin & CO Q10 mempertahankan dengan semaksima mungkin terhadap radikal bebas dan kerosakan pengoksidaan.
- Hatomugi dan Trehalose memberikan kesan yang sangat cepat dan efektif terhadap pemutian dan kelembapan kulit.
- Elastin saling bekerja disetiap cell kulit untuk mengetatkan



TIPS MENGAMBIL EMORRA GLOW C SETIAP HARI:

- Amalkan pengambilan EMORRA GLOW C 2 tablet setiap hari. Aturan terbaik ialah ambil 2 tablet sebelum tidur. Kemam dengan lidah kerana dilidah kita mempunyai berjuta saraf yang akan menghantar ke seluruh sistem badan kita. Dengan ini khasiat EMORRA GLOW C bertindak dengan sebaiknya. Sebab itu EMORRA GLOW C sangat cepat bertindak berbanding produk supplement lain jenis minum begitu sahaja. Amalkan setiap hari dengan minum air masak 2 liter sehari. Dengan minum air masak yang mencukupi ia membantu melembapkan kulit anda dan mempercepatkan kesan selepas mengambil EMORRA GLOW C.


FAQ: EMORRA GLOW C

Q: Berkesan ke EGC ni?
A: Anda tak pernah cuba lagikan? Apakata cuba dulu. Dah cuba baru tahu. Kesan seawal 3 hari. InshaAllah, berkesan dengan penggunaan yang konsisten seperti panduan yang diberikan.

Q: Sebotol EGC boleh tahan berapa lama?

A: Sebotol ada 70 tablet untuk kegunaan 35 hari. Maksima anda boleh ambil sehari 4 tablet dan make sure minum air masak dengan banyak untuk proses detoks.

Q: Kenapa tak buat dalam bentuk air minuman?
A: Lagi senang dalam tablet. Botol pun kecil senang nak bawa ke mana sahaja. Masuk dalam handbag pun muat.

Q: Halal ke ni?

A: Sudah semestinya halal digunakan. Pemilik 100% bumiputera islam. Kilang juga 100% bumiputera islam yang ada status Halal dan GMP. Kami pengguna dan penyokong produk halal.

Q: Saya pernah ambil supplement vitamin c dan kolegen tetapi naik ruam badan. Sebab apa ya?
A: Ada sesetengah pengguna tak sedar yang dia ada masalah alergik dengan kolagen. Bagi kita yang kurang minum air, ruam boleh jadi sebab dalam badan panas. Jadi penyelesaiannya, minum air masak dengan banyak untuk proses detoks.

Q: Betul ke EGC ni membantu masalah eczema?
A: Kita ada banyak testimoni eczema yang ambil EGC, kulit semakin ok. EGC bukanlah menyelesaikan masalah penyakit tetapi membantu meredakan masalah tersebut. Jadi, cubalah hari ini.

Q: Kanak-kanak boleh ambil EGC tak?
A: Bagi sesetengah kes, kena rujuk dengan doktor bertauliah terlebih dahulu. jika nak beri, kurangkan dos dengan beri suku atau setengah tablet sehari atau seminggu sekali. Pastikan kanak-kanak itu minum air masak yang mencukupi untuk proses detoks.

Q: Ada kelulusan KKM tak?
A: Ada. Sekarang KKM serah kelulusan dengan BPFK. No rujukan: 160414/04/194. Guna tanpa was-was!

Q: Berapa lama boleh nampak kesan penggunaan?
A: Setiap kulit pengguna berbeza-beza. Kita ada case dimana, seorang pengguna dapat kesan seawal 1 hari. Malam sebelum tidur, ambil 2 tablet EGC, esok kedutan tepi mata dah hilang. Terbaik adalah guna secara konsisten untuk kesan yang lebih baik.

Q: Jika saya mengandung, bila masa sesuai untuk saya ambil EMORRA GLOW C?

A: Jika usia kandungan anda 4 bulan dan ke atas, anda boleh mula amalkan EMORRA GLOW C. InshaAllah baby anda nanti kulit sihat, cantik dan gebu.

Q: Saya ada masalah darah rendah, boleh ambil ke?

A: Boleh. Kita ada kes pesakit darah rendah selepas ambil EMORRA GLOW C secara konsisten, membantu menstabilkan tahap darah mereka.

Q: Waktu period, boleh ambil tak EMORRA GLOW C?
A: Boleh ambil, tiada masalah.

Q: Saya seorang wanita sibuk dan menyusukan anak, boleh tak EGC bantu tambahkan kandungan susu dalam badan saya?
A: Ya, memang ramai ibu yang menyusukan anak percaya dengan pengambilan EGC secara konsisten membantu mereka.

Q: Betul ke lelaki juga boleh ambil EGC?

A: Eh, sudah tentu boleh. EGC adalah natural dan tidak mengandungi bahan-bahan aktif seperti hormon.

Q: Boleh hilangkan parut jerawat?
A: Of couse boleh. Saya tak cakap EGC produk magic, tetapi dengan penggunaan konsisten pasti boleh! Guna sebulan dan tengok ada perubahan tak.

Q: Saya dah cuba macam-macam, kalau tak berkesan macam mana?
A: Sebab tu anda kena cuba. Tak salah cuba sebab EGC dijamin selamat dan harga sangat berpatutan. Yang penting kita berusaha. Sebab tu kena tengok produk-produk yang ada dipasaran. Takut sangat kalau produk tu memang terbukti ada bahan kimia berbahaya. Minta dijauhkan!

Q: Boleh ke saya ambil produk lain dan campur dengan EGC?
A: Boleh je. EGC ni 100% ekstra bahan terpilih dan terbaik semulajadi. Kalau produk tu takda bahan-bahan kimia berbahaya, boleh je guna. Tiada kesan sampingan.

Q: Boleh jadi tak saya makan ni nanti kulit saya mengelupas?
A: Tidak ada. EGC diluluskan BPFK dan selamat. Tetapi jika kulit anda memang jenis kulit kering atau sensitif, mungkin akan menyebabkan kulit jadi kering dan mengelupas. Jadi banyakkan minum air masak jika kulit anda jenis kulit macam ni.

Q: Siapa yang boleh guna EMORRA GLOW C ni?
A: Lelaki dan perempuan boleh guna. Takda masalah. :)

Q: Kalau saya nak order macam mana?

A: Anda boleh hubungi mana-mana wakil jualan sah kami di www.emorra.com.my atau WHATAPPS hotline ke 012-9127100 sekarang!

Q: Kat mana saya nak cari gambar testimoni pengguna di facebook atau instagram?

A: Anda boleh like page facebook EMORRAOFFICIAL dan follow instagram EMORRAOFFICIAL


TESTIMONI PENGGUNA







Kami ada banyak testimoni-testimoni pengguna. Produk EMORRA GLOW C telah terjual lebih 30,000 botol di pasaran internet.

Untuk pastikan anda dapat produk yang ORIGINAL sila hubungi wakil jualan sah kami dengan rujuk info di www.emorra.com.my. Disitu ada senarai nama wakil jualan sah kami. Contact mereka untuk dapatkan harga promosi istimewa sekarang!


Kami memerlukan STOKIS dan PENGEDAR sah! Kouta terhad! Whatapps, sms ke 012-9127100 hari ini!

Anda mungkin berminat

testimoni pengguna

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah