Info Dan Kebaikan EMORRA Facial Cleanser - Kini Mulai Fenomena


*(Harga Asal RM25)
Caj penghantaran: RM6 (SM)/ RM9 (SS)


Harga PROMOSI dari kami
RM19 sebotol tidak termasuk pos semenanjung
RM24 sebotol tidak termasuk pos sabah sarawak

Beli 2 botol RM35 termasuk pos semenanjung
RM40 termasuk pos sabah sarawak

Beli 3 botol RM50 termasuk pos semenanjung
Sabah Sarawak RM55


P: 012-9127100 (SMS/WHATAPPS ONLY, NO CALL)


Pencuci muka (Facial Cleanser) untuk kecantikan kulit dan wajah anda
Kini mula menjadi fenomena dan sebutan ramai!

Pencuci muka ini diperkaya dengan Tea Tree Oil, ekstrak Propolis, Vitamin E dan C
FORMULA TERBARU dengan kombinasi ramuan semula jadi dan terpilih sangat sesuai untuk
menghapuskan masalah kulit pengguna di Malaysia dan Asia.



RAMUAN ISTIMEWA TERPILIH PENCUCI MUKA EMORRA (FACIAL CLEANSER):

MINYAK TEA TREE: Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktifnya sangat berkesan untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan cepat.

VITAMIN C: Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah pengguna secara semulajadi.

EKSTRAK WITCH HAZEL: Tumbuhan perdu yang biji-bijinya dapat menghaluskan kulit dan kandungan zatnya dapat menyembuhkan masalah keradangan.

AKAR MANIS: Diekstrak dari akar dan batang tanaman keluarga kacang polong “licorice”.  Ekstrak akar glycyrrhiza Glabra (Licorice) memiliki kesan anti-inflamasi dan meringankan iritasi kulit.

GLYCERIN: Diesktrak dari minyak tumbuh-tumbuhan untuk menghaluskan kulit, melembutkan.

BUNGA MATRICARIA: Ekstrak yang kaya dengan pati minyak anti-tumor dan anti-keradangan.

PROPOLIS: Mengandungi vitamin dan nutrisi tinggi untuk kulit (Awet Muda).

Jom gunakan tanpa was-was. Berdaftar dengan BPFK: NOT140101792K


Sekarang mari kita lihat apakah antara masalah kulit yang boleh diatasi dengan penggunaan konsisten EMORRA FACIAL CLEANSER:

- Menghilangkan Jerawat/Parut Jerawat
- Membersih Secara Mendalam
- Mengurangkan masalah jeragat
- Mengurangkan kedutan dan penuaan
- Mengawal minyak berlebihan
- Mencerahkan kulit yang kusam/gelap
- Menyamaratakan tona kulit
- Bertindak sebagai penanggal mekap yang berkesan
- Menjadikan wajat awet muda, gebu, kemerah-merahan dan berseri
- Menegangkan kulit wajah
- Sesuai juga untuk bayi yang mengalami masalah ruam lampin.



TIPS MENGGUNAKAN EMORRA FACIAL CLEANSER MENGIKUT JENIS KULIT

Kulit Kering: Gunakan dua kali sehari iaitu pada waktu malam dan pagi. Jika kulit semakin kering dan mula
mengelupas, sapukan sedikit toner dan pelembap muka serta sapukan sunblock sebelum kulit wajah
anda terdedah kepada sinar matahari/UV.


Kulit berminyak: Gunakan dua kali sehari. Fokuskan sapuan di kawasan T (T-Zone) pada wajah anda. Jangan gunakan pelembab yang mengandungi minyak
(oily moisturizer ) dan juga hindarkan daripada menggunakan sunblok yang ada mengandungi
minyak (oily sunblock).

Kulit Kombinasi: Gunakan dua kali sehari sebagai pencuci muka biasa. Jangan biarkan sabun terlalu lama pada
wajah. Gunakan EMORRA FACIAL CLEANSER tidak lebih dari satu minit.

Kulit Normal: Gunakan EMORRA FACIAL CLEANSER sebagai pencuci muka dua kali sehari untuk selama 1 hingga 2 minit. Kemudian
bilas muka dengan air sejuk seperti biasa. Kulit akan lebih segar, bersih dan tegang.



FAQ: EMORRA FACIAL CLEANSER

Q: Berkesan ke EFC ni?
A: Anda tak pernah cuba lagikan? Apakata cuba dulu. Dah cuba baru tahu. Kesan seawal 3 hari. InshaAllah, berkesan dengan penggunaan yang konsisten seperti panduan yang diberikan.

Q: Sebotol EFC boleh tahan berapa lama?
A: Sebotol 30ml untuk pengguna 2-3 minggu. Gunakan sedikit sahaja. Guna banyak-banyak cepat habis.

Q: Kenapa tak buat dalam bentuk sabun buku?
A: Lagi senang dalam botol. Senang nak bawa ke mana sahaja.

Q: Halal ke ni?
A: Sudah semestinya halal digunakan. Pemilik 100% bumiputera islam. Kilang juga 100% bumiputera islam yang ada status Halal dan GMP. Kami pengguna dan penyokong produk halal.

Q: Tak ada jual dalam set krim siang dan malam ke?
A: Ada. Kami ada jual set. Boleh contact kami untuk info lanjut.

Q: Berapa botol saya perlukan jika saya nak guna untuk sebulan?
A: Cadangan boleh guna 2 botol untuk sebulan.

Q: Ada kelulusan KKM tak?
A: Ada. Sekarang KKM serah kelulusan dengan BPFK. No pendaftaran: NOT140101792K. Guna tanpa was-was!

Q: Berapa lama boleh nampak kesan penggunaan?
A: Setiap kulit pengguna berbeza-beza. Kita ada case dimana, seorang pengguna dapat kesan seawal 1 hari. Malam sebelum tidur, tenyeh jerawat dengan EFC, esok jerawat dah kecut. Terbaik adalah guna secara konsisten untuk kesan yang lebih baik.

Q: Boleh hilangkan parut jerawat?
A: Of couse boleh. Saya tak cakap EFC produk magic, tetapi dengan penggunaan konsisten pasti boleh! Guna sebulan dan tengok ada perubahan tak.

Q: Saya dah cuba macam-macam, kalau tak berkesan macam mana?
A: Sebab tu anda kena cuba. Tak salah cuba sebab EFC dijamin selamat dan harga sangat berpatutan. Yang penting kita berusaha. Sebab tu kena tengok produk-produk yang ada dipasaran. Takut sangat kalau produk tu memang terbukti ada bahan kimia berbahaya seperti Hydroquinone, Streoid, Mercury, Hormon-hormon sintetik. Minta dijauhkan!

Q: Boleh ke saya pakai produk seperti toner jenama lain?
A: Boleh je. EFC ni 100% ekstra bahan terpilih dan terbaik semulajadi. Kalau produk tu takda bahan-bahan kimia berbahaya, boleh je guna. Tiada kesan sampingan.

Q: Boleh jadi tak saya pakai ni nanti kulit saya mengelupas?
A: Tidak ada. EFC diluluskan BPFK dan selamat. Tetapi jika kulit anda memang jenis kulit kering atau sensitif, mungkin akan menyebabkan kulit jadi kering. Jadi pakai pelembab muka kalau anda jenis kulit macam ni.

Q: Siapa yang boleh guna EMORRA FACIAL CLEANSER ni?
A: Lelaki dan perempuan boleh guna. Takda masalah. :)

Q: Kalau saya nak order macam mana?
A: Anda boleh hubungi mana-mana wakil jualan sah kami di www.emorra.com.my atau WHATAPPS hotline ke 012-9127100 sekarang!

TESTIMONI PENGGUNA



STOKIS DAN PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA! WHATAPPS/SMS KE 0129127100

Anda mungkin berminat

ubat jerawat

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah