Daftar Syarikat SSM Percuma Untuk Student 2017



Perhatian kepada student dari TVET (Politeknik, Kolej Kemahiran MARA, Kolej Komuniti dan setarafnya), jika anda dah berumur 18 tahun ke atas, korang boleh daftar syarikat perniagaan korang PERCUMA!

Tahun 2017, kerajaan memperuntukan bajet untuk SSM sebanyak RM10 juta. Inilah waktu terbaik korang untuk ada syarikat sendiri tahun ni. Daftar dulu. Nak buat bisnes apa, yang itu plan kemudian.

Percuma je. Sapa nak bagi kan?

Syaratnya mudah je.

1. Korang mesti berumur 18 tahun ikut tarikh kad pengenalan korang.
2. Datang sendiri ke pejabat SSM. 
3. Bawa kad pengenalan original dan copy sekeping (depan belakang)
4. Bawa 2 salinan kad pelajar.
5. Dan paling penting surat asal akaun korang sebagai pelajar dari IPT yang korang belajar.

Anda mungkin berminat

SSM

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah