Kat Mana Nak Dapat Best Deal Tiket Murah Promosi MAS Airline


Korang kaki travel? Tak selalu naik kapal terbang? Kali ni plan nak cuba naik kapal terbang? Korang nak pi mana? Alor Setar? Langkawi? Kota Bahru? Penang? Johor Bahru?

Korang tahu tak, MAS Airline sekarang pun dah selalu buat promosi tiket sehala dan return dengan harga yang murah.

Kalau korang pergi ke laman web www.malaysiaairlines.com sekarang, anda pasti akan nampak promosi-proomosi best yang boleh korang bajet untuk travel tarikh tertentu.

Promosi kelas ekonomi dan kelas bisnes ni hanya untuk perjalanan ke lokasi tertentu sahaja. Kalau korang nasib baik, korang boleh juga membida untuk kerusi business class. Mana tau merasa korang naik dok seat depan yang selesa tu.

Oklah kan. Support MAS Airline. Dapat seat yang selesa dan termasuk makan minum sekali. Try la sekali.

Ingat bulan 12 ni nak pi Kota Kinabalu. Hari tu dah merasa makan seafood kat Welcome Restoran. Best giler. Kalau dapat repeat makan dengan family pun bagus juga kan. Jom?


Follow instagram saya di www.instagram.com/noorizam

Anda mungkin berminat

travel

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah