EMORRA GLOW C Supplement Kesihatan Paling Di Minati Pengguna Internet

 Sejak packaging baru diperkenalkan pada awal tahun 2016, pengguna setia EMORRA GLOW C SHINE (dulu dikenali sebagai EMORRA GLOW C) semakin bertambah.

Antara pengguna paling ramai yang membeli EGCS ni datangnya dari Sabah, Sarawak, Johor, Pulau Pinang, Kuala Lumpur dan Shah Alam.

Di EMORRA BEAUTY, kami sentiasa menekan soal kualiti produk sebelum ia dipasarkan.

Kami sangat mengambil berat mengenai pengambilan produk yang sihat tanpa kesan sampingan. Sebab itulah produk ini telah didaftarkan sebagai supplemen kesihatan melalui BPFK.

Bagi anda yang pernah membeli produk kami dalam bentuk tablet, kini EGC didatangkan dalam bentuk serbuk di mana anda boleh pelbagaikan cara pengambilan.

Jika sebelum ini, anda hanya boleh kemam sahaja, kini EGCS boleh diambil samada dikemam atau pun dibancuh dengan air.

Anda boleh membuat pilihan cara pengambilan tanpa menjejaskan kesannya.

EMORRA GLOW C SHINE kini diformulasi dengan bahan-bahan terbaik dan terpilih yang terdiri dari Kiwi, Apple Stem Cell, Kolagen dan Vitamin C.

Bahan-bahan terbaik ini mampu menandingi bahan-bahan seperti Glutathione dan serbuk mutiara.






Supplement EGCS ini sangat berkesan dan membantu anda yang mengalami masalah seperti:


- Kulit kusam
- Kulit merekah dan kasar seperti kertas pasir
- Wajah kulit berlopak dengan bekas-bekas parut jerawat yang lama
- Melembapkan kulit basah agar nampak sentiasa segar dan bertenaga
- Mengekalkan dan menjadikan kulit wajah lebih awet muda

- Bagi anda yang ada masalah eyebag atau kedut di mata, EGSC mampu membantu ada
- Masalah jerawat pasir atau jerawat yang banyak tumbuh diwajah terutama remaja sekolah

- Membantu menguatkan akar rambut dan kuku. Rambut dan kuku lebih bersinar.
- Memberi tenaga tambahan




Kami di EMORRA BEAUTY mempunyai banyak feedback positif dari pengguna yang pernah mengamalkan EGCS ini, sampai ada yang setia bertahun-tahun.

Anda boleh membeli online di www.emorra.com.my dan jika bertuah, anda akan dapat harga yang istimewa untuk setiap produk keluaran EMORRA BEAUTY.

Ada yang tanya kami, adakah produk ini hanya untuk wanita sahaja?

Saya sentiasa pun ambil EGCS ini. Jadi lelaki pun boleh. Tak semestinya perempuan je nak kulit sihat dan cantik. Lelaki zaman sekarang pun perlu jaga penampilan kan!

Jadi, kalau korang nak buat hadiah untuk isteri atau bakal isteri, bolehlah belikan sekotak atau 2 kotak untuk yang tersayang! ;)


MACAM MANA NAK JADI RAKAN NIAGA?

Kami sangat memilih!

Kami tidak buka peluang kepada semua orang. Jika anda memenuhi kriteria kami, inshaAllah, team kami akan hubungi anda.

Untuk stokis dan agent, kami hanya buka kouta kepada mereka yang;

- serius
- ada pengalaman bisnes
- pernah jual produk
- ada modal minima RM300 ke atas
- boleh bergerak tanpa pemantauan
- ada asas menjual dan mempromosi
- boleh bersaing secara sihat
- bukan penjual jenis buang harga

Jika anda memenuhi kriteria di atas, anda boleh tinggalkan nombor whatsapp dengan send code RN EGCS BLG ke 011-28537220 (farah)

Tinggalkan nombor phone anda, team kami akan hubungi anda dengan kadar segera.

Jika anda diterima masuk, anda bakal dijemput ke group support kami. Di sana, anda akan dibekalkan ilmu pemasaran, bahan-bahan untuk kempen pemasaran dan info semasa untuk rakan niaga seperti promosi, pelan ganjaran dan sebagainya.

Jumpa lagi,

Jom follow instagram saya di www.instagram.com/noorizam




Anda mungkin berminat

supplement kesihatan

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah