ATM + Debit Card Mastercard CIMB


Gambar kredit facebook Que Hazadous

Info ni saya dapat tahu dengan rakan eBayer, saudara Que Hazadous di Facebook group tertutup Geng eBayer. Beliau notis yang CIMB Bank telah lancarkan satu kad debit baru yang berfungsi sama seperti kad ATM.

Wahhh.. memang menarik. Memang dah lama saya tunggu CIMB keluarkan kad ini. Memandangkan kad ATM yang saya guna dah patah, tengahari tadi, saya buat permohonan baru tukar kat ATM kepada kad debit Mastercard CIMB.

Nak tukar kad ni free je tadi. Tak payah bayar apa-apa pun. Lepas nombor giliran dipanggil, lebih kurang 20 minit, dah siap proses permohonan.

Jadi, sekarang CIMB telah memenuhi citarasa saya sebagai seorang pengguna yang menjalankan perniagaan internet dan bukan internet.

Hari ni, 11hb November 2011 (11.11.11) boleh la puji CIMB Bank! :)


Jumpa lagi,


Noorizam Shah

Anda mungkin berminat

nizar razak

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah