3 Alasan Utama Yang Buat Ramai Beli Gel Kelapa Dara



Otai-otai dulu mesti ingat, zaman 90 an memang ramai yang beli produk berasaskan minyak kelapa dara khusus untuk atasi masalah lelaki.

Sejak dulu lagi, golongan lelaki begitu percaya minyak kelapa dara banyak membantu mereka mendapat kesihatan lebih baik.

Sebelum adanya produk inovasi seperti gel kelapa dara ni, mereka guna minyak untuk sapu di alat sulit mereka. Masalahnya minyak ni, ia akan tinggalkan bau hamis (bau tak selesa) dan licin berminyak.

Jadi bila diguna untuk bersama isteri, si isteri atau pengguna akan rasa sedikit tak selesa.


Sekarang tak lagi. Sejak ada Gel Kelapa Dara keluaran syarikat Gambir Jantan, produk ni semakin menjadi-jadi permintaan.

Sampai orang Brunei dan Singapore pun tahu.

Setakat ni seorang seller GKD je mampu buat jualan hampir 1,000 unit sebulan!

Buat ads kat facebook pun still ok lagi. Nak closing customer pun senang sebab customer dah faham kegunaan gel kelapa dara.

Untuk bagi korang mudah faham, jual produk macam ni senang sebab ia evergreen. Selagi orang faham khasiat Kelapa Dara, selagi tu la orang akan nak guna.

Yang bagus Gel Kelapa Dara ni tak melekit, tak sepanas macam guna produk Gambir lain. Bau natural tak la hamis.

Sapu sikit je. Sebab gel ni pekat. Walaupun 5ml, tapi boleh guna sampai berbulan-bulan.

Buat apa beli kandungan banyak-banyak. Tak habis pakai, then expired. Rugikan?

Harga pun mampu milik. Sebotol baru RM69.90 (semenanjung). Untuk Sabah Sarawak RM79.90 je.

Korang boleh beli online kat www.gelkelapadara.com

Atau yang mana nak jadi rakan niaga tu boleh je whatsapp kod ni RN B GKD ke 0173448110.


3 alasan utama diorang beli produk ni adalah:

1. Nak produk beri kesan segera
2. Nak bantu elak pancut awal
3. Nak produk yang tak overclaim

Sekarang,

Meh sini aku tolong kirakan sikit macam mana korang boleh buat duit dengan Gel Kelapa Dara ni:

Kalau korang jadi stokis. Modal baru RM2000. So harga seunit korang akan dapat RM20.

Kalau korang jual RM69 (andaian), untung kasar korang tolong harga kos barang, korang akan dapat RM49 seunit. Ini secara kasar. Belum tolak hidden expenses korang lagi.

So, modal RM2000 ni korang akan dapat 100 botol (unit). Atau jualan kasar yang berlaku untuk 100 botol ialah RM6900.

Ok tak dengan modal RM2000, korang boleh dapat extra income antara RM2000-RM4900 sebulan?

Apa korang boleh buat dengan duit extra ni?

For sure la korang boleh simpan duit ni, buat tambah-tambah besarkan modal berniaga, bayar hutang, buat duit belanja bulanan, support belanja mak ayah dan macam-macam lagi.

Nak jual produk ni bukanlah susah mana dalam masa sebulan.

100 botol bersamaan kena jual pada 100 orang.

Ada je customer yang ambil 2 botol, 3 botol.

Kalau korang nak laju, jual kat kawan-kawan suruh ambil minima 5 botol atau 10 botol seorang. Bagi la diaorang RM30 sebotol.

Katakanlah diaorang ambil 10 botol seorang. Kalau 10 orang kawan yang beli minima 10 botol, kau dah berjaya jual 100 botol. Katakan kau dapat harga RM20 sebotol. Tolakkan kat kawan RM30 sebotol. Maknanya kau untung RM10 sebotol.

Jadinya, kalau 100 botol, kau akan untung kasar RM1000.

RM1000 pun banyak tu. Kerja kau pun jadi mudah. Hanya servis pada 10 orang, tiap-tiap bulan kau akan dapat extra RM1000.

Bayangkan kalau seorang ambil minima 30 botol, 50 botol. Kalau 50 botol seorang, minima kau kena jual kat diaorang 500 botol.

Sebab tu aku cakap now top seller mampu jual sampai 1000 botol sebulan.

Bukan susah pun nak jual.

Kawan yang ambil 10 botol tadi, fokus dia hanya jual kat 10 orang je dalam masa sebulan. Susah ke nak cari 10 orang?

Korang ada kawan-kawan yang dah kahwin? Cuba tanya diaorang ada masalah pancut awal tak? For sure rata-rata mesti ada.

Bila dah kahwin ni, ramai yang tak jaga kesihatan. Tak jaga pemakanan. Tak jaga lifestyle. Sampai lupa, badan letih dan penat kerja pun boleh memberi kesan kepada prestasi bila korang bersama.

Ini bukan nak cerita pasal nak main je. Ini cerita korang dah bantu pasangan lain selamatkan rumahtangga dari runtuh. Korang bantu diaorang kekalkan kebahagiaan rumahtangga.

Itukan kerja mulia. Bagi produk yang terbaik, dengan harga mampu milik. Sejak GST dan kos sara hidup ni, pengguna perlu bijak berbelanja. Beli produk jangan sampai poket kering.

Beli ni menang memakai. Duit pun masih ada lagi.

Korang bantu diorang dapat kesihatan yang baik. Dan korang pula dapat rezeki duit sebab berniaga barang yang baik.

So, ini pesanan aku untuk korang yang pelan nak cari pendapatan tambahan dengan suasana ekonomi tak menentu sekarang ni. Ini waktu terbaik korang jual Gel Kelapa Dara dan buat side income sekarang!

Jual online dan offline. Jangan sempitkan skill menjual. Ada banyak cara nak pasarkan produk.

Jual kat orang yang dah berkahwin terutama mereka yang dah masuk usia 30-50 tahun. Diaorang memang perlukan produk macam ni.

Tak perlu overclaim macam-macam. Gel takkan mampu bantu untuk besar dan panjang. Tak perlu tipu customer. Rezeki pun tak berkat.







Anda mungkin berminat

pendapatan sampingan

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah