Bagaimana Seller Ini Buat Jualan RM85K Dalam Masa 6 Minggu



Korang nak tau tak macam mana seorang penjual produk ni buat jualan RM85,000 dalam masa 6 minggu je?

Korang klik link ni dulu: JUAL PRODUK TANPA FBADS

Bukan seorang seller je yang dah berjaya buat jualan 5 angka. Ramai lagi yang sukses tanpa perlu spend duit kat FB Ads. Dan yang lagi buat terperanjat ada yang buat sales RM200,000 dengan  fokus 1 produk je.

Power weh!

Apa yang korang fikirkan sekarang jika korang memang dapat buat sales RM200K tu dalam masa 6 minggu je. Apa korang nak buat duit yang korang dapat ni?

Korang simpan je ke kat tabung haji? Atau korang rolling buat bisnes baru atau produk sendiri?

Penulis ebook ni bukan calang-calang sifu. Aku kenal dia ni dah lama. Dah lebih 10 tahun gitu. Dia memang ada banyak cabang bisnes. Sebelum ni pun tuan Hafizi Zain banyak tulis ebook pasal cara buat duit kat Mudah.my, Rahsia Lulus Loan Bank dan macam-macam lagi.

Kali ni dia tulis ebook pasal macam mana nak buat sales laju tanpa kos berbayar seperti FBAds, Google Adword ataupun Instagram Ads.

Pasal ebook MeroketJualan ni pula, dia tulis ni pun base orang experience yang dia telah ajar kat mentee-mentee dia masa program OBAC tahun lepas.

Kau bayangkan ada beratus orang yang join program OBAC, 10 peserta terbaek kebanyakan dari mentee dia. Semua meroket jualan 5-6 angka dalam masa 6 minggu je. Fuh!!

Cuba kau fikir, ko dah join macam-macam seminar berbayar yang harga ratus-ratus, ribu-ribu kat luar sana, tapi sales kau masih juga kelaut. Produk masih banyak berlonggok bawah katil. Yang dah jadi pekasam pun ada.

Mesti korang tercari-cari apa lagi teknik yang boleh bantu korang upkan sales yang sendu tu kan?

So apa lah sangat korang berbelanja duit sikit je untuk dapatkan sales yang meroket-roket tu!

Klik sini: Meroket Jualan

Hari tu, masa tuan Hafizi Zain buat pra pelancaran jualan ebook ni, kau bayangkan dalam masa 1 jam je lebih 1000 orang yang beli. Kegilaan apakah ini?

Memang ramai yang grab ebook ni. Kalau kau masih dok baca artikel ni tapi dok diam je sendu menangis kat bucu katil, aku tak tau nak cakap apa dah.

Aku sendiri pun dah beli. Kalau tak dapat meroket sampai beratus ribu ringgit sebulan. Dapat sales berjuta setahun pun dah kira ok kan?

Perlu ke beli ebook ni?

Kau tanya aku, sekarang juga kau mesti beli. Lupakan duit simpanan korang tu untuk beli benda yang bukan-bukan. Grab ebook ni dulu.

Baca dan hadamkan. Jangan dok beli ebook, ini pun kau jadikan pekasam.

Nampak sangat korang ni dah jadi jiwa pemalas. Elok la tu tutup je bisnes kau lagi baik, Kan!

Dah p klik link ini sekarang: Saya Nak Ebook Meroket Jualan Sekarang!


Anda mungkin berminat

meroket jualan

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah