Bagaimana Teknik Low Cost Marketing Ni?


Apa yang korang fikirkan bila sebut dengan teknik low cost marketing?

Apakah kerja-kerja pemasaran bajet rendah yang korang boleh apply?

Kalau anda beli ebook MeroketJualan, korang akan faham beberapa teknik sempoi yang tak perlu spend duit menggila kat facebook ads tetapi korang still boleh dapat jualan juga.

Bila kau menjual produk, kau kena tau siapa target market untuk produk tu. Kau kena faham betul-betul produk ko ni nak selesaikan masalah apa?

Bila kau dah faham, kau boleh buat set ayat copywriting dan promote kat prospek sasaran kau.

Salah satu tempat yang memang low cost, korang boleh try attack group-group kat facebook yang ada berjuta member dalam tu.

Korang boleh cari group komuniti setempat, hobi atau group-group berkaitan bisnes dan usahawan.

Ada group-group yang berjuta ni, kau boleh promote secara percuma. Dan ada juga yang kau perlu bayar untuk masuk group ni.

Ni salah satu platform yang kau boleh guna. Nampak macam bangang, tapi kau try la promote tengok sangkut prospek ke tak.

Nak sangkut prospek, jangan la main hentam letak content. Sebab tu kalau kau masuk group, kau kena tau group tu group apa. Jangan main taram je copy paste content lepas tu, krik krik tak ada orang pm.

Ni ada satu soalan untuk kau.

Antara beli pizza hut dengan beli ebook untuk ilmu, kau pilih mana?

Klik sini: http://www.noorizamshah.com/goto/lowcostmarketing


Anda mungkin berminat

low cost marketing

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah