Cara Bagi Orang Kenal Bisnes Anda Tanpa FBAds



CARA BAGI ORANG KENAL BISNES ANDA TANPA FBADS

1. Buat 1000 tshirt design logo atau nama bisnes anda.
2. Cetak nama dan logo bisnes anda besar-besar.
3. Katakanlah kos 1 tshirt RM11. So total hasilkan tshirt RM11,000

4. Kos ni boleh jadi kalau anda tak bakar duit kat baju, anda pasti akan campak kos ni untuk bakar kat fbads.

5. Hadiahkan tshirt ni kat leader, stokis, agen, dropship, pengguna atau sesiapa sahaja yang korang nak bagi.
6. Contoh korang sponsor 100 orang untuk buat program CSR.

7. Buat program CSR yang melibatkan tempat kawasan tumpuan orang ramai contoh seperti kutip plastik atau tin di persisir pantai.

8. Bergerak dalam kumpulan yang ramai secara santai. Atau kau upah bebudak ravers pi lepak reramai kat tepi kolam KLCC. Dok la kat kawasan tu 1-2 jam.

9. Lalulalang ulang alik secara berkumpulan dari pasar seni ke stesen pudu setiap 30 minit.
10. Buat aktiviti ni, 7 hari sekali, 14 hari sekali atau 30 hari sekali.

11. Start mula-mula dari Johor, beralih perlahan-lahan sampai ke Perlis.
12. Tidur la sekejap kat Ipoh kalau penat.

Selain teknik ni, korang guna juga teknik ni: www.noorizamshah.com/goto/lowcostmarketing

Anda mungkin berminat

low cost marketing

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah