JARVEES: Automate kan Kerja Menjawab Komen di Facebook Page Anda!


Apa kebenda Jarvees ni?

Korang ada facebook page? FB Page korang buat apa? Kalau korang nak bina enggagement pantas dengan follower korang, apakata korang cuba servis Jarvees.

Apa yang menarik bila guna Jarvees?

Untuk korang yang sibuk atau kekurangan staff untuk handle menjawab komen-komen prospek di page, korang boleh setting keyword dalam sistem Jarvees dan bila prospek taip keyword tu, Jarvees akan automatik hantar satu template jawapan kat prospek.

Contoh bila prospek taip komen "saya nak", sistem Jarvees akan auto detect keyword ni dan automatik reply komen prospek dengan jawapan.

Jawapan korang boleh setting panjang mana korang nak. Dan yang lagi best, Jarvees juga akan terus direct mesej ke inbox prospek dengan template jawapan yang korang setting tadi.

Jadi kerja korang lepas ni lebih teratur, terasa aman sikit, boleh la minum kopi sambil relek buat kerja.



Antara jenama yang guna Jarvees ni adalah seperti MOODREPUBLIK, ZAWARA, EMORRA, GAMBIR JANTAN dan banyak lagi.

Rata-rata pengguna yang guna sistem ni sangat berpuashati. Korang boleh try TRIAL VERSION kat sini: KLIK SINI

Ada banyak future lagi yang best. Korang boleh try godek dalam trial version tu. Kalau korang rasa power, boleh la SUBSCRIBE Jarvees ni!

Anda mungkin berminat

sistem

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah