Atasi Kulit Berminyak Dengan Foundation Istimewa Emorra


Aku tak taulah kalau korang macam mana. Tapi kalau tanya kulit aku ni, memang jenis kulit berminyak. Bukan sikit minyak keluar kat muka ni. Kalau pakai tisu khas untuk serap minyak yang aku beli kat Guardian tu, memang berhelai-helai nak guna.


Kat Malaysia ni rata-rata ramai orang ada masalah kulit berminyak dan kulit sensitif. Jadi banyak produk kecantikan yang ada di pasaran kitaorang ni tak mudah suka-suka nak guna.

Kalau nak kulit jadi makin teruk, try la sebarangan produk kosmetik. Nak jadi hal pernah ada satu kes customer ni, muka jadi teruk gila lepas beli satu produk jenama popular yang selalu keluar kat radio tu.

Lepas seminggu guna, jerawat naik berbiji-biji. Bukan jerawat biasa, yang besar dan bernanah pulak tu. Ingatkan itu proses biasa sebelum kulit jadi baik. Lepas diteruskan penggunaan selama 14 hari, kemudian ke 21 hari, kulit still tak baik-baik. Semakin teruk. Fuhh! Azab kena pi jumpa doktor kulit pulak untuk rawatan susulan.

Jadi jangan ingat, produk yang selalu kita nampak kat iklan hari-hari tu, produk tu sesuai dengan kita.

Ok. Berbalik dengan foundation ni. Apa yang best pasal foundation ni?

Kalau korang cari produk ni kat kedai-kedai jamu. Kompom tak jumpa. Tapi kalau korang beli online dari web HQ produk ni, mesti korang dapat beli yang original.

Klik www.emorra.com.my



Nama produk ni EMORRA Darling Air Cushion Foundation. Nak senang, korang cakap je EMORRA foundation, diorg tau la korang nak produk apa.

Kalau korang biasa dengan kosmetik, mesti korang tau ada banyak benda nak korang apply kat muka tu. Nak pakai bedak la. Kemudian concealer, foundation, maskara, eye liner, gincu, pemerah pipi. Eh banyak.

Aku yang lelaki ni tak la pakai macam tu. Tapikan, cuaca kat Malaysia ni tak tentu. Kejap panas. Kejap hujan. Suhu pun ada kala panas terik. Jadi walaupun aku lelaki, perlu juga guna protection untuk kulit muka. Ker ko memang tak pakai semua ni?




So dengan EMORRA Foundation ni, aku tak payah nak guna bedak asas, concealer dan foundation sebab ia berfungsi 3 dalam 1. Foundation ni siap ada SPF 50++ so takda masalah kalau kau pergi berjemur kat tengah panas. Muka pun tak rosak.

Setakat ni aku guna, kulit aku dah tak berminyak. Jerawat susah nak naik. Kau tau la kan. Orang kulit berminyak dan sensitif ni, kalau salah pakai produk, bukan kecutkan jerawat, malah naikkan jerawat lagi ada la.

So, produk ni memang power bagi aku la. Teknologi air cushion ni asal nya dari Korea tapi teknologi tu dah ada pun kilang di Malaysia yang buat. So korang boleh dapat produk yang sesuai dengan kulit orang Malaysia.

Korang pernah dengar foundation jenama IOPE? Ha... kalau tengok foundation ni macam tu cumanya, korang kena tau. Foundation tu dihasilkan untuk kulit orang korea. So cuaca negara Korea tak macam Malaysia. Sebab tu, kalau korang yang jenis kulit bermasalah, kalau pakai produk yang bukan dihasilkan khusus untuk kulit macam kita ni, memang tak settle-settle la problem. Betul tak?





Kat mana nak dapatkan produk foundation 3 dalam 1 ni?

Korang boleh beli online je di www.emorra.com.my atau korang whatsapp ke 011-28537220 untuk info produk secara lebih detail.

Kalau korang nak pick up stok, tak nak guna pos pos ni, korang boleh datang terus ke HQ di Putra Heights. Tapi kena la set appointment dulu. Sebab HQ ni bukan kedai yang boleh korang walk in sukahati.

Telefon dulu, baru boleh datang pick up. Itu pun kalau ada stok. Maklumlah produk power macam ni ramai yang beli.



Zaman teknologi sekarang pun, orang lagi suka beli online je. Terjamin online tu sudah tentu. Dan ada rezeki dapat harga promosi lagi istimewa dari HQ. Tak percaya, korang try la whatsapp 011-28537220 tu.

Anda mungkin berminat

produk kosmetik

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah