Emorra Glow C di Melaka



MUKA KEMBALI CANTEK DENGAN RAHSIA INI
Sha kerja kat Jabatan Kerajaan tingkat 5, Putrajaya. Sha pergi kerja naik moto ulang-alik. Pergi pukul 6 pagi. Balik sampai rumah pukul 6.30ptg.
Biasalah bila bawak moto ni, pasti berselisih dengan kereta, lori, bas. Cuaca petang walaupun tak panas, tapi still terasa juga.
Jadi, kulit Sha sure kena habuk, asap, cahaya matahari. Apa yang Sha mula perasan bila muka Sha semakin kusam.
Ada juga la beli beberapa produk online dan beli kat kedai.
Tapi hampa.
Dah la kusam, berminyak lagi. Time tu la banyak jerawart tumbuh plus pula tanda-tanda jeragart.
Hermmmmm...
Konfiden mula la takda. Bila masuk ofis, Sha terasa dan perasaan ada beberapa kawan pejabat Sha macam berkata-kata kat belakang.
Tak tau la dia kutuk ke dia mengata.
Tapi itu la yang Sha rasa.
Bila kawan-kawan ajak pergi makan, Sha pula rasa macam malu nak keluar sama-sama.
Dalam kepala ni rasa macam down je. Dah cuba produk itu ini, tapi.. tak da satu result pun yg jadikan kulit Sha semakin ok.
Macam tu je la bertahun-tahun.
Satu hari, masa time rehat, sha skroll la media sosial dan secara tak sengaja Sha ternampak satu iklan produk ni.
Siap ada nombor telefon lagi. Sha ingat lagi, no tu 01113211146. Sha simpan no tu.
Balik dari kerja, Sha try cari iklan tu tapi hampa tak jumpa.
Sha teringat yg sha ada simpan no seller tu. Sha whatsapp no tu.
Tahu tak, biasa kalau kita nak beli barang online, mesti seller tu macam layan tak layan kita. dia just bagi template menjual je.
Tapi kan.. kali ni sha rasa lain.
Seller ni tak menjual sgt. Dia tanya kita beberapa soalan. Antaranya, apa masalah kita. Apa yang kita nak fokus untuk selesaikan, berapa lama masalah kita ni.
Best. Sha rasa macam dilayan sebagai seorang kawan.
Pernah tak u all dapat situasi macam ni juga? Best kan?
Dan for sure Sha pun tak ragu-ragu nak cuba produk yang seller ni cadangkan.
Masa 1st day barang sampai kat Sha, malam sebelum tidur, sha try.
hari pertama sampailah hari ke-14. Kenapa Sha pakai konsisten sampai hari ke-14?
Ye lah, masa nilah kita boleh nilaikan produk tu sesuai dengan kita ke tak.
ALHAMDULILLAH. Jadi asbab Sha dapat jumpa produk yang sesuai dengan Sha.
Siapa sangka supplement ni memang berkualiti. Ada juga produk tempatan yang berkualiti di jual di pasaran online.
Bila Sha tengok, rupanya produk ni ramai sgt regular customer dia. Ada yang since 2014. Wow!
InshaAllah Sha akan terus konsisten guna produk ni. Untuk u all yang ada masalah seperti kulim kusam, masalah berkaitan kulit terutama di luaran, terbaik, Sha sangat cadangkan produk ni kat u All
try la contact no ni 011- 132 111 46. Atau PM je page ni.
Jangan risau. Dapatkan info dulu. Then DECIDE nak beli ke tak.

Ok, tu je Sha nak Share. TQ sebab baca sampai last mesej ni.

Anda mungkin berminat

supplement

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah