Mendalami Crypto Currency di C-Cex


Saya memang tak sangka dengan saja-saja simpan matawang digital bitcoin tahun lepas, hari ni nilai yang saya ada naik mendadak berkali-kali.

Pada masa sekarang saya study beberapa matawang crypto macam bitcoin ni di C-Cex dan melihat bagaimana matawang ini didagangkan berdasarkan populariti dan permintaan pengguna online.

Kalau korang survey C-Cex ni, ia adalah platform komuniti-komuniti matawang crypto berdagang matawang mereka. Antara matawang yang saya suka sekarang ini ialah Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Emercoin dan banyak lagi.

Point saya sekarang mudah je. Saya beli dan simpan. Bila ia matang dan berpotensi untuk dijual, saya akan letgo beberapa nilai yang saya mahu.

Dalam C-Cex ni ada lebih 100 matawang digital. Korang pilih je mana yang korang rasa sesuai dan berpotensi. Kalau nak beli bitcoin dengan harga sekarang, maybe kena fikir juga modalnya. Menyimpan dan melabur dalam matawang crypto ni sure ada risk. Tetapi high risk, high return.

Jangan terjebak dengan program-program skim sudah lah.

Anda mungkin berminat

ethereum

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah