Friday, June 1, 2018

Dah Belanja RM12,000 Untuk Rawatan Lutut Tapi Masih Tak OK

Dah Belanja RM12,000 Untuk Rawatan Lutut Tapi Masih Tak OKMakcik Ainon ni dah 4 tahun dulu ada masalah sakit lutut. Akibat tak tahan dengan sakit lutut, beliau buat rawatan dengan ambil suntikan di lutut. Setiap kali buat suntikan, kos sebanyak RM3,000 diperlukan.

Jadi, beliau dah buat 3 kali suntikan yang menelan belanja RM12,000. Untung beliau ni pernah bekerja dalam sektor kerajaan, jadi kos rawatan ni di tanggung kerajaan.

Tapi sejak kebelakangan ini, kos untuk beli glukosamen kena keluar duit poket sendiri. Sakit tetap sama. Tak nampak ada sebarang perubahan.

Satu hari, tengah duduk rehat sambil tengok scroll facebook di handphone, makcik Ainon nampak info produk yang berkaitan dengan masalah lutut, pinggang, badan dan kaki.

Bila dia buat carian di internet, dia lihat herba ni memang bagus untuk masalah yang dia hadapi sekarang.

Disebabkan dah lama sangat sakit, akhirnya makcik Ainon amalkan herba Episor ni.


Kalau sebelum ni lutut selalu sakit berdenyut-denyut, nak berdiri lama 3 hingga 4 jam kemudian bila nak duduk lipat kaki, lutut rasa ketat. Bila bangun badan nak kena topang ke lantai. Masa naik tangga terasa sakit.

Alhamdulillah, sejak amalkan herba episor ni, lutut tu dah rasa senang nak lipat, terasa ringan dan mudah nak bangun berdiri.

Patutlah herba ni ramai orang beli sebab manfaat herba tu sendiri. Ramai yang tak tau, herba ni dah banyak bantu ramai orang.

Kalau kita ada masalah macam makcik Ainon ni atau kenal sapa-sapa yang ada masalah sama, boleh cari herba ni kat mana-mana farmasi terpilih.

Kalau tak tau, boleh beli online kat www.episor.com jer.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search