Team EMORRA dah ready nak jumpa warga Terengganu!





Siap sedia warga Terengganu! Kami dari EMORRA bakal menerjah lokasi di Kuala Terengganu selama 3 hari bermula 24hb sampai 26hb Mac 2017.

Team kami petang tadi dah packing semua barang untuk setup booth di Stadium Negeri, Kuala Terengganu.

Kalau korang perasan dan follow instagram LeFestour, ini adalah program ke 4 diaorang. So kami join sekali bila tengok Didi Alias beriya-iya promote event ni hari tu.

Dengar kata, booth dan full dengan pelbagai jenama yang join.

Ini event kedua yang terbesar kami join selepas event Jom Heboh. So kalau korang yang free hari tu jom ajak mak ayah, adik beradik, sedara mara, kawan-kawan untuk serbu event ni mula 10 pagi sampai 12 malam.

Ada banyak program dan aktiviti selama 3 hari tu. Dengar citer, hadiah cabutan bertuah pun lumayan!
Siap ada yang nak bagi 5000 free gift kepada pengunjung terawal lagi.

Dan kalau korang spend minima RM50 kat satu booth, korang berpeluang lagi untuk menang cabutah bertuah!

Fuh! Untung la orang Terengganu.

Pantai Timur, geng Lefest pergi Terengganu dulu tau! Bukan Kelantan atau Pahang!

Artis dan selebriti pun ramai, kalau korang yang minat artis tu boleh la sakan bergambar nanti.

Dan untuk korang yang beli produk EMORRA masa event ni nanti, korang akan dapat diskaun istimewa dan berpeluang juga menang cabutan bertuah dari kami bernilai RM1000.

So nanti, kami akan pacakkan satu backdrop EMORRA, korang jangan lupa selfie dan tag instagram dan facebook kami nanti okey!

Facebook kami: emorraofficial (korang boleh search emorra beauty)
Instagram: emorraofficial

Follow dan tag kami!

Mana tahu berbelanja minima RM50, boleh menang hadiah best-best! Untung nya!!

Jangan lupa pakat datang ramai-ramai okey!

Anda mungkin berminat

lefestour

Noorizam Shah

Jom follow saya di media sosial. Klik icon dibawah