Tuesday, July 16, 2013

Hilangkan Parut Kemalangan Dalam Masa 30 hari - Lebih power dari Dermatix

Hilangkan Parut Kemalangan Dalam Masa 30 hari - Lebih power dari Dermatix

APA ITU SKINCERITY DAN APAKAH PERBEZAAN YANG ADA PADANYA?

Skincerity Nightly Breathable Masque ialah satu revolusi baru untuk masker yang boleh bernafas , digunakan sekaligus untuk menggantikan set skincare anda  seperti toner, pelembab, krim malam, serum,foundation cover face (setelah kulit mejadi sangat radian dan cantik) Atau meningkatkan mutu set skincare yang sedia ada bila diguna bersama skincerity.
- hanya dengan sekali Skincerity sehari.
 Ratakan pada permukaan muka dengan hanya 'roll on' botol Skincerity  sebelum masuk tidur. Lapisan masker yang terbentuk dengan sangat-sangat nipis tidak akan menyerap seperti krim atau 'foams'. Tetapi lebih bertindak sebagai pembalut luka yang menyamai kulit  memelihara, menyimpan lembapan,dan mengawal lembapan.
Skincerity mempunyai dua agen anti-oksidan yang sangat kuat dalam merawat kulit; iaitu Vitamin E organik dan Grape seed Oil. Malah, teknologinya telah menjadikan lembapan semulajadi dari tubuh/kulit kita sendiri sebagai agen penting untuk menyeimbangkan/mengawal lembapan kulit.PERLUKAH SAYA MENUKAR LANGKAH PENJAGAAN KULIT HARIAN SAYA?

Tak perlu sama sekali. Anda cuma roll kan sahaja skincerity sebelum tidur, dan biarkan saja ia kering dalam masa beberapa saat dan just go to bed;) Anda masih boleh guna produk kesayangan anda malah boleh mengurangkan kuantiti penggunaannya.


SAYA SUDAH CUBA MACAM-MACAM PRODUK. BAGAIMANA SAYA BOLEH TAHU SKINCERITY SESUAI UNTUK SAYA?

sudah beribu-ribu orang menggunakan Skincerity sejak ia dikeluarkan sehingga mendapat pengiktirafan sebagai Best Selling cosmetic Product 2013.
Skincerity telah melalui ujian dermatologi dan sangat disarankan penggunaannya.Ia juga telah menjalani klinikal ke atas pesakit yang sebenar dan menunjukkan bukti yang disahkan.

Keputusan dari percubaan klinikal yang dilakukan di University of Texas Health Science Center menunjukkan  67% mereka yang menggunakan Skincerity mengalami pengurangan kedutan pada kulit sebanyak n39%, dengan sesetengah dari mereka telah pulih 200%. Kebanyakannya melaporkan hasil yang dramatik dalam masa beberapa hari! BILAKAH SAYA BOLEH NAMPAK PERUBAHAN PADA KULIT SETELAH MENGGUNAKAN SKINCERITY?

kebanyakan pengguna melaporkan tona kulit yang bertambah baik dalam 1 atau 2 hari sahaja!!
Walaubagaimanapun, tempoh untuk pemulihan kulit adalah pelbagai bergantung kepada keadaan kulit sejauh mana masalah yang dihadapi.
Kebanyakan pengguna akan mula melihat dengan jelas dan merasai perubahan dalam masa seminggu penggunaan.Dengan penggunaan yang berterusan, kebanyakan pengguna melaporkan dapat menyelesaikan masalah-

kulit kusam,
tona tak sekata,
tekstur kulit yang agak kasar,
 kekeringan kulit,
 bintik2 penuaan,
 dan masalah saiz pori-pori,
 garis penuaan dan kedutan.

APAKAH PERBEZAAN ANTARA SKINCERITY DAN RAWATAN LAIN UNTUK KULIT?

-Sememangnya penggunaan Skincerity sangat berpatutan harganya berbanding rawatan lain untuk kulit.
Ini kerana,dengan penggunaan skincerity ia menyamai satu set lengkap skincare kelas A++, beribu ringgit rawatan salon kecantikan adan 'Chemical Peel'.

-Sangat jimat masa memandangkan penggunaan hanya makan masa beberapa saat penyediaan.
Ia melakukan tugas 4product dalam satu.. - cucian wajah menyeluruh, melembab,kelupasan dan melepaskan anti-oksidan ke dalam kulit.

-Ia sangat sesuai pada mereka yang mempunyai jadual hidup yang sibuk dan padat.

BAGAIMANA UNTUK SAYA MENCUCI SKINCERITY DARI WAJAH?

Diwaktu pagi anda akan mendapati skincerity telahpun mengelupas dan melapisi lapisan atas kulit.Bila kulit sudah berhidrasi,skincerity akan mengelupas dipermukaan kulit dan kelihatan seperti 'peel off mask' yang kering.
Apa yang anda perlu buat hanya mengurut secara perlahan permukaan kulit dengan air suam atau lotion.Anda juga boleh menggunakan tuala kecil untuk mencuci sisa-sisa yang tinggal pada kulit.

Sebenarnya, semasa mencuci sisa skincerity itu lah, kita membantu kulit untuk menunjukkan lapisan yang baru sel kulit yang lebih muda dan sihat.

BAGAIMANA JIKA SKINCERITY MELEKAT PADA KULIT SAYA DIWAKTU PAGI?

Skincerity sesuatu yang memang 'bijak'. Ia akan melekat pada kulit yang kering atau rosak dengan teruknya, sehingga kulit telah mendapat kelembapan yang cukup dan tersimpan dalam keadaan sihat.
Lekatan skincerity pada kulit adalah salah satu proses hidrasi kulit. Sehingga lembapan semulajadi terkumpul, anda boleh 'apply' sedikit pelembab waktu malam biarkan kering,kemudian gunakan skincerity. Ini akan membantu anda untuk menarik keluar skincerity diwaktu pagi. Gunakan berterusan,dalam beberapa waktu, masalah kering yang dahsyat akan hilang .

BAGAIMANA SKINCERITY DIKATAKAN BERTINDAK SEAKAN-AKAN KULIT KITA?

Skincerity mengandungi formula dipatenkan yang apabila digunakan, ia menyerupai lapisan kulit yang akan mengekalkan kelembapan kulit dari dalam,mengeluarkan semua anasir tidak baik pada kulit dan biarkan kulit bernafas.

SKincerity mewujudkan persekitaran supaya kulit dapat bernafas walau dlm keadaan tertutup, dan ia mampu mengekalkan kelembapan semulajadi sendiri dan menerima antioksidan untuk berjam-jam lamanya semasa kita tidur. Ia berfungsi seperti kulit kedua.
cara, Skincerity mewujudkan persekitaran lagi bernafas yang tertutup untuk kulit anda untuk mengekalkan semula jadi sendiri
kelembapan dan menerima antioksida untuk berjam-jam semasa tidur anda. Ia berfungsi seperti kulit kedua.

SKINCERITY MENGANDUNGI ACETONE SEBAGAI RAMUAN .ADAKAH IA BOLEH MENGERINGKAN KULIT SAYA?

Tidak sama sekali.Acetone yang merupakan gred farmasi (2-Propanone) adalah non-toxic dan tak akan sekali-kali mengeringkan kulit. Skincerit Acetone yang dimiliki Skincerity digunakan untuk memperbaiki kulit, menukarkan liquid di dalam botol kepada masker muka yang jernih, menjauhkan bakteria,dan membentuk kulit yang sihat dan bernafas melalui liang mikro pada lapisan masker.Apabila cecair skincerity telah bertukar menjadi filem halangan bernafas atau masker (kurang daripada 5 saat), aCetone  akan menyejat keluar dari kulit.
 Hasilnya, kulit lebih sihat, lembapan yang cukup,serta lebih muda dari biasa.


WANGIAN APAKAH YANG DIGUNAKAN DALAM SKINCERITY?

Wangian kami adalah RIFM(Institut Penyelidikan Fragrance
Bahan-bahan) yang diluluskan, yang bermaksud wangian adalah tidak merengsakan kulit.

KENAPA VITAMIN E?

Vitamin E adalah ramuan penting dalam Skincerity. Ujian klinikal telah membuktikan bahawa Vitamin E mempunyai kesan anti-aging/anti-wrinkle kuat pada kulit. Ciri-ciri antioksidannya membantu meningkatkan penghasilan sel baru menggantikan sel yang kering dan rosak.
.Yang paling penting vitamin E yang digunakan adalah jenis yang terbaik dunia iaitu natural vitamin E.

KENAPA MENGGUNAKAN GRAPE SEED?

-Vitis vinifera (minyakbiji anggur) adalah antioksidan yang kuat yang pembaikan kerosakan tisu
 dan mengelakkan tekanan pada tisu..

-memiliki sifat-sifat regeneratif dan penyusunan semula yang membolehkan kawalan yang lebih baik untuk lembapan kulit.

Vitis vinifera mengandungi proanthocyanidins, yang sangat membantu dalam mengurangkan kerosakan kepada kulit akibat pancaran matahari
, mengurangkan kerosakan radikal bebas, dan berguna dalam penyembuhan luka.

ADAKAH SKINCERITY SELAMAT UNTUK SEMUA KAUM DAN SEMUA JENIS KULIT?

Semua jenis kulit dan bangsa telah berjaya dengan Skincerity.

DILULUSKAN SKINCERITY FDA?

FDA mempunyai garis panduan untuk seorang ahli physycian untuk menghasilkan produk penjagaan kosmetic dan keselamatan. mereka telah memenuhi garis panduan yang disediakan.

DI MANA KAH TEMPAT YANG SESUI UNTUK MENYIMPAN SKINCERITY?

Untuk hasil yang terbaik, simpan dalam kedudukan tegak pada suhu bilik.

BERAPA LAMA SATU BOTOL DAPAT BERTAHAN?

Botol oz 1 adalah saiz standard. Kebanyakan pengguna melaporkan bahawa 1 oz bertahan lebih sebulan sekiranya digunakan setiap malam dibahagian muka sahaja. (boleh menggunakannya selang sehari selepas dua minggu)

Harga market di Malaysia RM280!
Jika order dari saya, saya boleh dapatkan dengan harga RM250 termasuk pos ke seluruh Malaysia!

Atau anda nak cari produk hilang parut terbaik 2015? Klik link ini sekarang: http://www.azanisserum.com/238

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search