Tuesday, November 26, 2019

Emorra Biotech: Pembekal Bahan Pencuci Water Wax Spray Carwash

Emorra Biotech: Pembekal Bahan Pencuci Water Wax Spray Carwash



Kalau dulu nak polish kereta kasi nampak berkilat perlu ambil masa berjam-jam lamanya. Kos untuk coating body kereta pun boleh cecah sampai ratus ringgit.

Sekarang ni banyak kedai carwash yang guna teknologi Coating guna Water Wax jer.

Jika anda seorang pemilik carwash di sekitar Negeri Sembilan terutama di Bandar Sri Sendayan, Seremban, Nilai, Ampangan, Port Dickson, Senawang, Rembau, Tampin,

Anda boleh dapatkan bekalan produk-produk bahan cucian kenderaan seperti Water Wax ni di Emorra Biotech, Bandar Sri Sendayan.

Anda Waze je: Emorra Biotech

Atau anda boleh whatsapp ke 017-3448110 untuk dapatkan pricelist (senarai harga) produk-produk berkaitan carwash.

Emorra Biotech ni dia ada kilang sendiri yang boleh manufacture produk carwash ikut spec macam brand-brand terkenal lain.

So tak payah lagi beli produk yang branded tu sebab harga sudah tentu mahal sebab ia brand lagi-lagi yang claim dari luar negara.

Sedangkan di Emorra Biotech mereka boleh ready spec guna teknologi macam dari luar negara tu.

Contoh macam Water Wax, anda sebagai pemilik kedai Carwash boleh buat untung dengan bagi servis cucian Water Wax kepada pelanggan.

Bila kereta mereka bersih berkilat sampai 2-3 minggu, pasti diaorang rasa seronok sangat-sangat. Sure mereka akan berkali-kali datang bawa kereta cuci kat carwash anda.

Hanya guna spray water wax, kedai Carwash dapat jimat lebih masa sebab mudah dan jimat wang ringgit untuk beli kos barang polish yang cecah ratusan ringgit tapi pek kecil.

Berbanding anda beli Water Wax dari Emorra Biotech, anda sebenarnya telah jimat berkali-kali ganda dan untung berlipat kali untung.

Emorra Biotech Water Wax ni adalah satu produk terbaru dan inovasi yang menggunakan kaedah semburan yang mampu menutupi dan melindungi lapisan atas permukaan kenderaan supaya ia licin dan tidak senang menjadi kotor.

Dah lagi best, ia boleh di spray di bahagian cermin, body kereta, bumper dan sport rim kereta.

Untuk guna water wax ni, pastikan lepas cuci kereta, kereta dibawah keadaan teduh dan tidak panas.  Untuk kesan lebih baik, basuh dan syampu kereta pelanggan terlebih dahulu.

Selepas bilas syampu, goncang botol spray dan semburkan serata diseluruh permukaan kenderaan cermin dan rim, seratakan wax ke seluruh permukaan dengan kami lembab (ataupun tunggu lebih kurang 3 minit), kemudian bilas dan lap permukaan kenderaan pelanggan sehingga kering.

Setiap kereta mampu kekal bersih dan berkilat sehingga 2-3 minggu. Memang berbaloi.

Memandangkan Emorra Biotech Water Wax ni memang high demand, pastikan sebelum anda datang beli stok di outlet, anda whatsapp dulu di 0173448110 untuk lock order stok.

Sebab setiap stok hanya akan dibuat bila ada pesanan dari pelanggan sahaja.


Alamat outlet:

Emorra Biotech
166, Jalan Pusat Dagangan Sendayan 3/1, Sendayan Merchant Square, Bandar Sri Sendayan, Negeri Sembilan

Syarikat ini merupakan pengilang dan pembekal produk bahan pencuci untuk kedai-kedai carwash, usecar, kedai jual beli kenderaan. Produk ni mendapat sambutan tinggi sehingga pesanan ada dihantar ke Johor Bahru, Muar, Batu Pahat, Melaka, Merlimau, Alor Gajah, Bahau, Juasseh, Kuantan, Kota Bahru, Shah Alam, Klang, Sungai Besi, Alor Setar, Georgetown dan banyak tempat lagi.

Kalau anda nak dapatkan lubuk pembekal bahan pencuci carwash, sila cari Emorra Biotech

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search