Monday, November 25, 2019

Betul Ke Sabun Jasmin 7 Halal Jakim?

Betul Ke Sabun Jasmin 7 Halal Jakim?
Ramai yang dok google cari betul ke Sabun Jasmin 7 ni dah ada halal daripada Jakim?

Jawapan dia ialah: 100% betul. Memang Sabun Jasmin 7 ni dah terima pengiktirafan halal dari pihak Jakim di Malaysia.

Jasmin 7 adalah produk edaran ramai syarikat muslim bumiputera sejak 8 tahun yang lalu.

Pengedar Jasmin 7 ada yang dari Ampang, Shah Alam, Kajang, Penang, Seremban, Senawang, Kok Lanas, Juasseh, Lanchang, Kota Tinggi, Ipoh, Teluk Intan, Tanah Merah, Kuala Lipis, Masjid Tanah, Bandar Sri Sendayan dan banyak lagi.

Setiap minggu akan ada penghantaran menggunakan lori ke utara dan selatan. Sabun Jasmin 7 ni memang wangi dan sangat terkenal terutama di kalangan masyarakat melayu, cina dan india.

Review dari customer yang dah guna sabun Jasmin 7 ni, 9 daripada 10 pengguna setia bersetuju sabun Jasmin 7 membantu menjimatkan wang, perbelanjaan dapur, baju lebih bersih dan wangi.

Ia membantu menanggalkan kotoran dan senang mencuci.

Bayangkan, sebotol dengan kuantiti 10 liter bantu pengguna jimat berbelanja. Dengan harga Rm30 sebotol, ia adalah harga yang berbaloi berbanding membeli sabun cuci pakaian di pasaraya besar.

Bagi anda yang berada di sekitar Bandar Sri Sendayan seperti di Nusari Aman, Nusari Bayu, Hijayu, Idaman Villa, Suriaman 3, Gadong, Enstek, Seremban 2, Garden Homes, Mambau, Mantau, Jimah Baru, Kg Sendayan, Rasah, Nilai, Lobak, Lukut, Port Dickson, Senawang, Ampangan, Pinggiran Senawang, Labu, LB Johnson, Labu Hilir, Labu Batu 10, Labu batu 9, Kondok, Taman Tunku Jaafar dan sekitar, anda boleh dapatkan Sabun Jasmin 7 dari pembekal dan pengedar bumiputera islam di alamat berikut

Emorra Biotech
166, Jalan Pusat Dagangan Sendayan 3/1, Sendayan Merchant Square, Bandar Sri Sendayan, Negeri Sembilan.

Cara paling senang nak sampai ke lokasi ini hanya waze: Emorra Biotech

Akan terus sampai ke outlet Jasmin 7 terbesar di Negeri Sembilan.kilang sabun jasmin 7 shah alamsabun jasmin 7 kuantansabun jasmin 7 serembanowner sabun jasmin 7

sabun jasmin 7 ipoh
harga sabun dobi jasmin 7
sabun jasmin 7 jalan kebun

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search