Monday, October 14, 2019

Pembekal Sabun Car Wash Terbesar di Negeri Sembilan

Pembekal Sabun Car Wash Terbesar di Negeri SembilanKini, lubuk untuk dapatkan stok sabun carwash berkualiti setanding sabun jenama antarabangsa pada harga murah boleh didapati Sendayan Merchant Square, Bandar Sri Sendayan.

Ramai pelanggan yang merupakan pemilik car wash terutama dari Johor Bahru, Kota Kinabalu, Selangor, Melaka order sabun car wash terbaik ini di sini.

Banyak pelanggan beli stok cleaning chemical, polish tayar untuk car wash.

Banyak juga pembekal sabun, chemical dan polish tayar untuk car wash datang ambil stok 1 lori penuh untuk dihantar ke banyak tempat di seluruh Malaysia.

Syarikat Emorra Biotech merupakan syarikat yang mengeluarkan (manufacture) dan mengedar (distributor) dan membekal (supply) produk-produk untuk cucian kereta seperti water wax, silicone tyre wax, snow wash car shampoo, shampoo + wax, chemical untuk cuci engine, sabun cuci karpet, sabun cuci kusyen, anti tabacco (penyegar kenderaan), kepada anda yang cari Joy Wash apa kata guna sabun keluaran Emorra Biotech.

Ramai pelanggan puashati sebab kualiti yang dibekalkan sangat terbaik dan customer yang datang cuci kereta semua puashati!

So, kalau anda cari sabun murah dari kilang, disinilah tempatnya.

Yang paling penting kualiti produk dijamin.

Anda boleh hubungi 0173448110 untuk info!

Atau waze: Emorra Biotech

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search